Wintertraining

Na het reguliere trainingsseizoen ( maart – augustus ) en de proeven ( juli – oktober ) is er een grote groep voorjagers die graag door willen trainen in de winter. Sneeuwapport-1Gezien de grote belangstelling hiervoor biedt de Koninklijke Jagersvereniging Gewest Utrecht sinds een aantal jaren de Wintertraining aan.
Je kan het winterseizoen perfect gebruiken om het bereikte niveau te handhaven c.q. te verhogen zodat je in het zomerseizoen goed van start gaat.

wintertraining knjvDe mogelijkheden kunnen verschillend zijn tussen de 4 trainingsgroepen Eemland, ’t Sticht, Utrecht West en Heuvelrug, kijk voor meer informatie welke niveaus worden aangeboden op de pagina van de gewenste trainingsgroep deze informatie zal medio oktober vermeld staan.
Wanneer je je eerder wil opgeven of meer informatie behoeft over de Wintertrainingen kan je altijd contact opnemen met de coördinator van de gewenste trainingsgroep mailadressen en telefoonnummers staan op de pagina’s.
De Wintertrainingen starten in november en worden doorgaans om de week gegeven in het weekend (zaterdag- of zondagochtend ) en bestaan uit 10 lessen.

 

Wintertraining knjv 2