Puppy Jachttraining

Facebookpagina klik hierIMG_6333

Coördinator : Ceciel Smits 06-43267140
E-mail Ceciel

Trainingsniveaus : Puppy & Jonge Honden Jachttraining
Wanneer : Het gehele jaar door op vrijdagmorgen
Trainingslocaties : Utrecht, Hilversum, Baarn, Driebergen, Doorn.

Trainers :

Ceciel Smits
Marga Hoonhout
Christiane Timmers
Ronald v/d Schagt
Gert Kaasschieter

Puppy Jachttraining

Jagersvereniging Utrecht biedt Puppy Jachttraining aan voor jachthondenpups van de rasgroepen Staande Honden, Retrievers en Spaniels vanaf 9 weken. 5 Kynologisch Instructeurs met jarenlange ervaring in het trainen van jachthonden leren op professionele en ongedwongen wijze de vaardigheden aan die ze als volwassen jachthond nodig hebben o.a. in de praktijkjacht en bij het deelnemen aan wedstrijden. De cursus is ook voor eigenaren met hun jachthondenpup die kennis willen maken met jachttraining, affiniteit met de jacht is hierbij een voorwaarde.
De puppy cursus bestaat uit 12 lessen (incl. theorie) en wordt gedurende het hele jaar door gegeven op de vrijdagmorgen om 9.30 uur.

De trainingen vinden wekelijks plaats op een andere locatie in de provincie Utrecht o.a. in Doorn, Baarn, Hoge Vuursche, Driebergen en Utrecht.

Meldt de pup zo vroeg mogelijk aan, de groepjes zijn snel volgeboekt.

Vraag een Inschrijfformulier hier aan of bel voor meer informatie met 06-43267140.

IMG_6376Jonge honden jachttraining

 

Na de Puppy Jachttraining is het mogelijk om bij ons door te stromen in de Jonge Hondentraining. Deze cursus is uitsluitend bestemd voor de door ons opgeleide pups. Doorstroming is echter niet vanzelfsprekend; gezien het doel van deze cursus moet er voldoende basis zijn om in de Jonge Honden training te worden toegelaten.

Het doel van deze training is nl. om voorjager en hond op te leiden voor deelname aan de reguliere zomertrainingen van Jagersvereniging Utrecht die jaarlijks in april van start gaan in de lokaties van Jagersvereniging Utrecht: Heuvelrug en Eemland.

De cursus bestaat eveneens uit 12 lessen en wordt wekelijks gegeven op vrijdag om 11.00 of om 13.00 uur.