Puppy Jachttraining

Facebookpagina klik hierIMG_6333

Coördinator : Christiane Timmers 06-13505237
E-mail Christiane

Trainingsniveaus : Puppy & Jonge Honden Jachttraining
Wanneer : Het gehele jaar door op vrijdagmorgen
Trainingslocaties : Utrecht, Hilversum, Baarn, Driebergen, Doorn.

Trainers :
Marga Hoonhout
Christiane Timmers
Ronald v/d Schagt

De trainingsgroepen zitten momenteel vol, instroom mogelijk vanaf oktober.

Jagersvereniging Utrecht biedt Puppy Jachttraining aan voor puppy’s van Staande Honden, Retrievers en Spaniels vanaf 9 weken. 3 Kynologisch Instructeurs met jarenlange ervaring in het trainen van jachthonden leren op professionele en ongedwongen wijze de vaardigheden aan die ze als volwassen jachthond nodig hebben o.a. in de praktijkjacht en bij het deelnemen aan wedstrijden.
De cursus is ook voor eigenaren met hun jachthondenpup die kennis willen maken met jachttraining, affiniteit met de jacht is hierbij een voorwaarde.

De puppy cursus bestaat uit 12 lessen (incl. theorie) en wordt gedurende het hele jaar door gegeven op de vrijdagmorgen.
De trainingen vinden wekelijks plaats op een andere locatie in de provincie Utrecht o.a. in Doorn, Baarn, Hoge Vuursche, Driebergen en Utrecht.

Vraag een Inschrijfformulier hier aan of bel voor meer informatie met 06-13505237 en meldt de pup zo vroeg mogelijk aan, de groepjes zijn snel volgeboekt..

Meldt de pupIMG_6376 zo vroeg mogelijk aan, de groepjes zijn snel volgeboekt.

Jonge Hondentraining

Na de Puppy Jachttraining is het mogelijk om bij ons door te stromen in de Jonge Hondentraining. Deze cursus is uitsluitend bestemd voor de door ons opgeleide pups. Doorstroming is echter niet vanzelfsprekend; gezien het doel van deze cursus moet er voldoende basis zijn om in de Jonge Honden training te worden toegelaten.
Het doel van deze training is nl. om voorjager en hond op te leiden voor deelname aan de reguliere zomertrainingen van Jagersvereniging Utrecht die jaarlijks in april van start gaan.
De cursus voor de Jonge Honden bestaatuit 10 lessen en wordt wekelijks gegeven op vrijdag.

Vraag een Inschrijfformulier hier aan of bel voor meer informatie met 06-13505237