Sana Vesta

Sana Vesta Logo
Sana-Vesta brengt kwaliteitsproducten (natuurlijke voeding en supplementen) op de markt in Nederland voor honden, katten, paarden en kleine huisdieren. Distributie geschiedt via groothandels, dierenspeciaalzaken en rechtstreeks aan de klant via stands op hondententoonstellingen en via de webshop.

Historie
Sana-Vesta is een enthousiaste firma die sinds begin jaren 80 bestaat. Destijds kwamen we in aanraking met een natuurproduct dat Sanofor Veendrenkstof heet en we waren gelijk enthousiast. We werden importeur van Sanofor Veendrenkstof en brachten het op de markt via stands op hondententoonstellingen. Sana-Vesta werd opgericht. Inmiddels is Sanofor Veendrenkstof een product dat bekend is geworden niet alleen in Nederland, maar ook verder in Europa.

Henne petfood 1

Ons uitgangspunt is : alleen producten van de allerbeste kwaliteit leveren, die positief bijdragen aan de gezondheid van het dier, alle producten zoveel mogelijk op natuurlijke basis.

De product-range voor hond en kat werd uitgebreid met natuurlijke voedersupplementen zoals Petogen, Bellosan en Sana-Vesta kruidendragees.

kronch_pemmikanAls bijzonder welkome toevoeging aan ons assortiment is sinds 2001 de complete Henne Pet Food lijn opgenomen.
Deze lijn omvat behalve Henne zalmolie, Henne zalmsnacks en de energie- reep Pemmikan ook een voederlijn, bestaande uit 4 verschillende super premiumvoeders voor de hond. Het bijzondere aan deze voeders voor de hond is dat als eiwitbron uitsluitend vis, waaronder tenminste 16% verse zalm en kabeljauw is gebruikt. Versere zalm in een hondenvoer is nergens te vinden en dat is aan de smaak te merken, zelfs de meest kieskeurige honden zijn er dol op.
Sinds 2009 leveren we ook natuurlijke voedersupplementen voor paarden en ponys : Sanofor Veendrenkstof voor paarden, Hippolin Ontsloten lijnzaad, Zeewier. Ook bij paarden wordt de Sanofor Veendrenkstof steeds vaker toegepast en ook daar worden goede resultaten behaald.

Nieuw in ons assortiment: sinds april 2013: Simpsonspremium granenvrij hondenvoer met een hoog vleespercentage.

SanaVesta VOF
Lugtenbergerweg 16
9761 VG Eelde
+31 (0)50-309 15 05
E-mail Sana Vesta

www.sanavesta.nl
Webshop klik hier
Facebookpagina klik hier

Henne Petfood word onder andere verkocht door :
Mevr. S. Amorison
Plein 1923 nr. 54
3941 ES DOORN
06-22565064