MasterClass

Vooruitsturen

Voorjagers die minimaal 2 A diploma’s hebben, waarvan een minimaal 85 punten of hoger is, kunnen worden toegelaten tot de MasterClass , ook wel bekend als MAP-A of AA training.
Als je voortkomt uit een van de trainingsgroepen van het Gewest Utrecht heb je uiteraard voorrang.
Er wordenMasterclass 1 iedere week uitdagende proeven uitgezet in een dito terrein waarbij jij en je hond leren hoe je het op kunt lossen. Als je een van de basisvaardigheden op dit niveau mist, moet je dat zelf bijhouden en desnoods verbeteren. De trainingen bestaan uit verre dirigeeropdrachten, al dan niet gecombineerd met slepen van veer- en haarwild en niet zelden grote verleidingen die de hond moet weerstaan of negeren. Het doel is dat je in staat bent om een of meerdere MAP-A diploma te behalen. Het gevolg daarvan is dat je ook kunt deelnemen aan de Provinciale Jachthondenproef.

 

Maar je MAP-A diploma’s kunnen ook leiden tot deelname aan de Nimrod !

 

Vliegende hond

Elk jaar staan er wel 1 of meer ‘Utrechters’ op de Nimrod, het Nederlands Kampioenschap in jachthondenland en dat is niet voor niets! Het team van trainers heeft reeds vele jaren ervaring in het coachen van combinaties en het uitzetten van uitdagende proeven maar alleen daarmee kom je er niet. De samenwerking tussen baas en hond moet perfect zijn, uiteraard moet ook de kennis en kunde bij de voorjager aanwezig zijn om de hond op deze Hoge School te kunnen laten slagen.

De MasterClass trainingen worden in heel Midden Nederland gegeven.

 

 

MasterClass2

Trainers MasterClass :
Dick Polman
Dick den Hartog