MAP-B Training

Gans utrecht

Het gaat goed met je hond en je hebt door het behalen van minimaal 2 B diploma’s waarvan eentje met 68 punten of hoger je gekwalificeerd voor de MAP wedstrijden, gefeliciteerd! Het kan ook zijn dat je in de trainingen een dusdanig niveau laat zien dat het waarschijnlijk is dat je aan het einde van het seizoen deze kwalificatie alsnog haalt.

_DSC8983De MAP wedstrijden ( Meervoudige Apporteer Proeven ) worden door elke voorjager als uitdagend gezien, de proeven zijn altijd anders en niet zo vastgesteld als de C of B onderdelen en dat maakt deze proeven zo leuk !
Een ORWEJA KNJV MAP-wedstrijd bestaat altijd uit 6 verschillende proeven en binnen elke proef moeten 2 apporten gehaald worden. Als je dus alle 12 apporten weet binnen te halen volgens de reglementen heb je het MAP-B diploma verdiend.
Leuke van deze proeven is dat het dus altijd weer verschillend is en de jachtpraktijk behoorlijk benaderd word met het simuleren van drijf-, post- en waterjachten !
De trainingen zullen op veel verschillende terreinen plaats vinden en er word je geleerd deze terreinen te ‘lezen’ zodat je vooraf een plan kan maken hoe de proef succesvol ten einde te brengen!