Trainingsgroep Eemland

Facebookpagina klik hierknjv 1978
Coördinator : Niels Volbeda 033-4633665
E-mail Niels

Trainingsniveaus : C, B, MAP-B, A
Trainingslocaties : Baarn, Soest, Amersfoort, Leusden, Hoevelaken, Scherpenzeel, Overberg, Utrecht en Almere

Trainers :

Niels Volbeda
Jordy de Kleijn
Henk Jan Kuis
William Bos
Dorjé van Halderen
André Goes
Edwin van Erkelens
Inge van der Horst
Wieke van Leeuwen
Haije Volbeda
Jurgen Noyons

Wilt u kennismaken met de jacht en de trainingsaanpak van Eemland? Bezoek dan gratis en vrijblijvend een promotietraining!

Zondag 4 februari
Zondag 18 februari
Zondag 11 maart

Neem contact op met Niels(coördinator) voor meer informatie over locatie en tijden!

Introductie :

Aangestoken door de passie van mijn ouders, begon ik met veel enthousiasme aan deze sport. Zij hebben hun sporen in de hondensport verdiend, zeker bij de Koninklijke Jagersvereniging en ook in het gewest Utrecht. Mijn vader heeft de afdeling Eemland opgericht als coördinator en mijn moeder was jachthondencommissaris van het gewest. Als kleine jongen liep ik al op Tienhoven, destijds georganiseerd door mijn ouders. Het grappige is dat mijn vader deelnam aan de allereerste Nimrod en ik in 2013 ook daarin hem heb opgevolgd.

Labrador

De jachthondentrainingen zijn op C, B, MAP B, en A niveau. Deze trainingen vinden plaats vanaf april tot september. In de winter worden ook trainingen aangeboden. Alle trainers zetten zich vol passie in om het beste uit de voorjagers en honden te halen en ze tot een team te maken. Het trainingsseizoen wordt afgesloten met een onderlinge wedstrijd met aansluitend een gezellige barbecue. Aan het einde van het seizoen kunnen er dan in de praktijk en op de KNJV proeven goede resultaten worden behaald.

Samen met de cursist halen we het maximaal haalbare uit voorjager en hond om het doel te bereiken wat we samen aan het begin van de training voor ogen hadden. Doorzettingsvermogen, positiviteit, consequent handelen maar ook gezelligheid dragen wij hoog in het vaandel!

Niels Volbeda

 

 

 

Groepsfoto eemlandWanneer je traint bij Eemland conformeer je je aan de Algemene voorwaarden jachthondentraining